Visuaalinen sisältö & some-kuvaus

Yrityksesi Instagram-kuvat tarinankerrontaan helposti ja nopeasti.

Visuaalinen sisältö on somessa erittäin suuressa osassa.

Scrollaat Instagramia tai Facebookia vauhdilla, mikä nappaa huomiosi ja saa scrollaussormesi pysähtymään?

Sosiaalinen media ratkeaa liitoksistaan sisällön paljoudesta ja näin taistelu asiakkaidesi huomiosta käy yhä kiivaampana.

Kohderyhmän huomionherättävä kuva / visuaalinen sisältö on tutkimusten mukaan ratkaisevassa osassa siinä, pysäytätkö selailusi, ja alat kenties lukemaan kuvalla huomiosi herättäneen päivityksen sisältöä.

Yrityksesi somessa käyttämä visuaalinen maailma kertoo tarinaa yrityksestäsi ja rakentaa tietynlaista brändi-identiteettiä. Onkin tärkeää, että yrityksestäsi antama kuva on aito ja yhtenäinen yrityksesi viestin kanssa.  Millaista tarinaa sinä haluat kertoa?

Olemme luoneet some-kuvaus-konseptin sinun avuksesi!

Teemme visuaalisen sisällön kuvauksia Turun seudulla. Kartoitamme yrityksesi some-kuvaustarpeet ja tuotamme kuvasisältöä kuukausiksi eteenpäin yhdellä istumalla. Kuvauksen jälkeen saat kuhunkin some-kanavaasi optimoidut postausvalmiit kuvat käyttöösi nopealla aikataululla.

 

  • Kaunis, yhtenäinen Instagram-fiidi, johon asiakkaasi ihastuvat : onnistuu!
  • Autenttisia laadukkaita kuvia juuri sinun yritykseesi liittyen, joilla erotut geneeristen stokkikuvien massasta kaikkialla somessa: YESSSS let’s do it!
  • Uudistamassa nettisivujasi ja tarvitset loistokkaat visut loistoikkaille sivuillesi: Loistavaa, koska kuvataan?
  • Rakennamme aina juuri sinulle sopivan valokuvauspaketin. Alta löydät lyhyen kuvauksen suosituimmista paketeistamme hinta-arvioineen. Ota yhteyttä, niin kuvataan just sulle passaava paketti.

Some-kuvauspaketit

YES tarvitsenkin hyviä kuvia yritykseni some-kanaviin!

Esimerkki tekemästämme instagram-kuvauksesta

Tässä asiakkaalle on suunniteltu myös grafiikkaa fiidin tasapainoittamiseksi ja mielenkiinnon ylläpitämiseksi. Instagram-grafiikat ovat mukava tapa tarjota asiakkaille informatiivisempaa sisältöä tarinankerronnan lisäksi. Lienee sanomattakin selvää, että tyylikkäät grafiikat IG-fiidiisi onnistuvat meiltä myös  näppärästi. Suunnitellaanko Instagram-päivityksesi kuukausiksi eteenpäin? Huh se olisi helpotus, eikö 🙂

Lähesty Meitä

Jutellaanko miten voisimme helpottaa taakkaasi ja kasvattaa yrityksesi näkyvyyttä somessa? Kovasti jo odotammekin viestiäsi! Käytämme puhelintamme somettamiseen, joten tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla tai Facebook-viestillä.

Facebook

Lähettele viestiä, niin jutellaan

Email

Heitä meitä maililla, me vastataan sulle nopsaan.

jonna@somestrategist.com

Puhelin

Voit toki koittaa soitellakin, jätäthän viestin vastaajaan!

+358 (0)400 21 98 77

TAVATAAN SOMESSA!